Előző
Következő

Drónos ingatlan fotózás

Drónos ingatlan fotózás. Ingatlanirodáknak, cégeknek, magánszemélyeknek egyaránt elérhető szolgáltatás.

Drónos ingatlan fotók, amellyel akár 5x gyorsabban eladhatja ingatlanát!

A drónnal készült ingatlanfotók egy új, eddig nem látott perspektívából mutatják meg az eladni kívánt ingatlant. Figyelemfelkeltő ingatlan fotókkal kitűnhet a sablonos ingatlanhirdetések között.

Mikor érdemes drónos ingatlan fotókat készíttetni?

Családi házak, szállodák, nyaralók, villák, panziók, üzleti-ipari építmények, építési telkek, halastavak, földterületek és minden olyan ingatlan esetén érdemes drónos ingatlan fotókat készíteni, ahol a cél, az ingatlan és annak környezetének összhangban történő bemutatása. Például egy nyaraló vagy szálloda esetében, ahol fontos az ingatlan környezetét is bemutatni, látványos drónos légifelvételekkel.

Hány darab drónos ingatlan fotót kapok?

Minimum 10 db, fotográfus szakember által retusált nagy felbontású digitális fotót kapsz. Ezt az alap csomag tartalmazza. Lehetőség van a képek GDPR kompatibilissá alakítására is, azaz a nem saját tulajdonban lévő részeket a fotókon elhomályosítjuk a későbbi viták elkerülése végett.

Milyen minőségű, felbontású fotókat kapok?

A drón kamerája alapból 20MP-s kiváló minőségű képeket készít, de lehetőség van 48MP-s panoráma képek készítésére is. Valamint 180 fokos vízszintes vagy függőleges panoráma fotókra is. Extra lehetőségként pedig 360 fokos gömbpanoráma képeket is készítünk, ahol a látogató virtuálisan körbenézhet a magasból. Ezeket a 360-as fotókat weboldalakra, vagy facebook hirdetésekhez ajánljuk!

Mennyi idő alatt kapom meg a képeket?

A drónos repülés után 1-2 nap a kész anyagot már meg is kapod. (egy letölthető linken keresztül)

Hol használhatom fel a képeket?

Az átadott ingatlan fotókat szabadon felhasználhatod ingatlan hirdetéshez az interneten, újságban vagy bárhol ahol hirdetni szeretnél. Weboldaladon, ahol bemutatnád ingatlanod.

Lehetőség van hagyományos ingatlan fotók készítésére is?

Igen! Lehetőség van hagyományos ingatlan fotók készítésére is. A csomag ajánlatoknál megtalálod.

Lehetőség van drónos ingatlan videó készítésére is?

Igen! Lehetőség van drónos ingatlan videók készítésére is. 4K, 2,7K, Full HD felbontású videókat is tudunk készíteni. A csomag ajánlatoknál megtalálod az ingatlan videós csomagot is.

Hogyan tudom megrendelni a szolgáltatást?

A drón fotós szolgáltatást telefonon vagy e-mailben lehet megrendelni.

Kérdéseim lennének, a drónos ingatlan fotózással kapcsolatban.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk telefonon vagy e-mailben.

Fontos !!!

Vannak olyan helyek, ahol egyáltalán nem vagy csak különleges engedélyekkel tudunk repülni. Ezeknek plusz költségei vannak. Árajánlat adásakor minden esetben előre jelezzük, ha egyéb költségek felmerülnének.

Lakott területen való repüléshez, a repülés előtt legalább 35 nappal eseti légtérigénylést kell leadni, ennek +költsége: 9.000 ft.  

Csomagajánlatok:

frissítés alatt…

Kérünk érdeklődj telefonon vagy emailben, köszönjük.