2120. Dunakeszi, Fóti út
inform (kukac) airfoto pont hu
 • Válasszon az alábbi lehetőségek közül:
Vissza a főoldalra

 

 


Légifényképezés Bemutatórepülés Légireklám

Siklóernyővel vállalunk tandemrepülést, utasrepültetést!

 

Lehetőségük van kipróbálni a repülés legolcsóbb, a természethez legközelibb formáját. A motornélküli repülések esetén csak a szél zúgását, az ernyő fűtyülését lehet hallani. Az utas nyugodtan fényképezhet, rácsodálkozhat az eddig ismeretlen látványra. Adott esetben a tandemutas át is veheti az ernyő irányítását. Hegyről repülve különleges lehet az, hogy a lábunkat a fák felett pár méterrel lógatjuk. Csörlőzésből letaglózó, hogy pár perc alatt akár 8-900 méterrel emelkedhetünk a táj fölé. Természetesen a csőrlési magasságot alacsonyabbra is szabhatjuk.

 

Szoktató tandemrepülés kisdombról

 

Általában első repülésnek ezt javasoljuk. A repülés idő csak 1-2 perc, de ez alatt kiderül, hogy az utas bírja-e a repülés érzését, a magasság látványát. Tériszonyban szenvedőknek is ajánlható, mert teljesen más érzés egy magas épületről, sziklafalról letekinteni, mint stabilan bekötve nekiszaladni egy lankának.

 

Tandemrepülés hegyről

 

Ha már túlesett a tűzkeresztségen vagy biztos Önmagában. Valamely magyarországi hegyi starthelyről repülhetünk (3-400 m szintkülönbség). A repülés ideje 10-20 percől akár órákig is tarhat kedvező idő esetén. Akár külföldi starhelyről is! Gyakori uticélunk Donovaly, Chopok (Szlovákia)

 

Tandemrepülés csörlőzésből

 

Mivel a csörlőzési magasság szabadon változtatható, akár kezdőknek is javasolható. A repülés ideje 5-10 percől akár órákig is tarhat kedvező idő esetén. Jellemzően a kalocsai repülőtérről szállunk fel. Akár céges csapatépítő tréningeket is lehet ide szervezni, összekötve a repüléssel!

 

Tandemrepülés hátimotor "támogatásával"

 

Jelenleg csak kis súlyú (60-70 kg) utasokkal lehetséges repülési forma. Ez esetben egy kisdombról indulva az adott környéken (Máriahalom, Fedémes) lehetőség van előre tervezetten 30-90 perc repülésre.

 

A repülés ára általában 10 e ft, de a szoktatórepülés és a szervezett, céges rendezvények vagy több utas esetében alacsonyabb összeggel lehet kalkulálni. Akár ajándékutalvány formájában is lehet rendelni tandemrepülésre jogosító bónt.

 

 

Csörlőzéses tandem start kisgyerekkel (csak a lába látszik :-)

 

 

Csörlőzéses tandem felszállás kisgyerekkel (csak a lába látszik :-)

 

 

Leszállás után. Első mondata: repüljünk újra.

 

 

Szoktató tandemrepülés AZ öreglánnyal

 

 

 

A sport része. Visszamászás a dombra.

 

 

Kisdombos tandem start kisgyerekkel

 

 

Kisdombos tandemrepülés kisgyerekkel

 

 

Csörlőzéses tandemrepülés kisgyerekekkel (video)