2120. Dunakeszi, Fóti út
inform (kukac) airfoto pont hu
 • Válasszon az alábbi lehetőségek közül:
Légifényképezés, bemutatórepülés
Légireklám
Árak
Galéria
Vissza a főoldalra

 

 


Hátimotoros siklóernyővel vállalunk légireklámozást, transzparens vontatást!

Hátimotoros siklóernyővel vállalunk légireklámozást, transzparens vontatást!

 

A siklóernyő az egyik leglassabb repülő eszköz (sebessége 25-50 km/h). Látványos. A viszonylag alacsony repülési magasságának (akár 5-10 méter) köszönhetően, minden esetben magára vonja a figyelmet. Minden egyéb repülőeszköznél alacsonyabb üzemeletési költségei mérsékelt árakat tesznek lehetővé.

 

Légireklám - Ernyőreklám

 

A siklóernyők 20-25 négyzetméternyi felülete kiválló lehetőséget nyújt nagy méretű céglogók vagy egyéb reklámok elhelyezésére. A megrendelőnek az ernyő (kb 1300 EUR) és a kivitelezés költségeit kell finanszírozni (a reklámszövegtől, ábra rajzolatától függ, kb 100-200 e ft). A repülés költsége a reklámkampány, rendezvény hosszától függ.

 

Az ernyő feliratozásának olcsóbb módja az öntapadós anyaggal történő feliratozás. Ennek költsége 50-100 e ft, a felirat bonyolultságától függően.

 

Légireklám - Transzparens vontatás

 

A kedvező repülési tulajdonságai, lehetőségei miatt nagyszerűen alkalmas reklám vagy pl. születésnapi vagy egyéb üdvözlő transzparensek vontatására.

 

A vontatott zászló kb 1 méter magas és 8-10 méter hosszú lehet. A végein kb. 20-20 cm-nyi szabad felületet kell hagyni, mivel spaciális technikával kell kifeszíteni a zászlót, hogy vontatás közben is olvashatóan álljon.

 

A légireklám óradíja 7-10 e ft a repülés, kampány hosszától függően.

 

Mivel a repülés ezen formája rendkívül időjárás érzékeny, rossz esetben akár 2-3 hetes időintervallunot is hagyni kell egy-egy repülés megvalósítására. Természetesen ez egy rendezvényen történő reklámozás esetében a feladat elvégzését lehetetlenné teszi. Ilyen esetben a munka nem teljesülhet, de a kártérítés lehetőségét kizárjuk!