2120. Dunakeszi, Fóti út
inform (kukac) airfoto pont hu
 • Válasszon az alábbi lehetőségek közül:
ICAO Térkép
Használatáról
A térkép változatairól
Árak
Kapcsolat
Letöltés
Adatvédelem
Vissza a főoldalra

 

 


ICAO térkép GPS készülékekre tölthető formátumban

Letölthető Magyarország ICAO térképének GPS készülékekre tölthető adatállományának demo változata!

 

A tracklog változat használatához olyan program szükséges, mely képes kezelni a GTM formátumot.

 

Alapvetően ez a GPS Track Maker, de más program is kezelheti ezt a formátumot, viszont ilyenkor elveszhetnek a pontokhoz, légterekhez tartozó bizonyos információk, magassági adatok.

 

2007.10.05-én felkerült a frissített, átlátszó Garmin térkép, mely alatt látszik bármely egyéb alap vagy extraként feltelepített autós, hajózási vagy túrázós térkép.

 

 

 

 

Garmin demo térkép letöltése

 

Garmin térkép feltöltő program letöltése

 

Tracklog demo letöltése

 

GPS Track Maker letöltése

 

Egyéb letöltések:

 

Donovaly (Szlovákia) sí és repülős központ megközelítésének térképe (a 2A úttól) (siklóernyős starthelyekkel, leszállókkal). A tömörített állományban a Garmin térképes változtaton kívül benne van a Google Earth és a Track Maker változat is.

Castelluccio (Olaszország) (Norcia) repülős terület megközelítésének térképe (az m1-es, M7-es bevezető szakaszától) siklóernyős starthelyekkel, leszállókkal (+ Róma Castelluccio). A tömörített állományban a Google Earth és a Track Maker változtat van benne.

Gyúró, repülőtér (hátimotoros siklóernyősöknek is) megközelítésének térképe (az M7-es és a 7-es útról egyaránt). A tömörített állományban a Garmin térképes változtaton kívül benne van a Google Earth és a Track Maker változat is.

Újszász, siklóernyős csörlős pálya megközelítésének térképe (a 32-es út, Jászberény felől). A tömörített állományban a Garmin térképes változtaton kívül benne van a Google Earth és a Track Maker változat is.

Kalocsai repülőtér, siklóernyős csörlős pálya, hátimotoros starthely megközelítésének térképe (az M3-as, majd Hungária körűt, M5-ös bevezető szakasza, M0-ás, 51-es út útvonalon). A tömörített állományban a Garmin térképes változtaton kívül benne van a Google Earth és a Track Maker változat is.

Balaton, Hungary, Platensee map. Garmin GPS version, Google Earth format, GPS Track Maker format.

Fedémes repülős terület megközelítésének térképe (az m3-as lekanyarodásától, a hatvani elágazástól). A tömörített állományban a Garmin térképes változtaton kívül benne van a Google Earth és a Track Maker változat is.